U zit nu hier: home / nieuws / muren-en-plafonds-een-mening-over-mooi(2)
Geplaats op donderdag, 17 mei 2012 om 23:07:14

Op het gebied van kleur en kleurgebruik lopen de meningen flink uiteen. Iedereen heeft wel een idee over wat een mooie wand of een fraai plafond is. De voorkeuren zijn specifiek: de een wil strak wit, de ander kiest voor een eigentijdse kleurencombinatie. De een wil mat, de ander supermat, en weer een ander kiest voor zijdeglans. Waar we het echter over eens zijn, is dat esthetiek en functionaliteit hand in hand dienen te gaan. Van een eigentijdse muurverf wordt ook verwacht dat ze berekend is op 'de omgeving'; dus goed reinigbaar, snel drogend, milieu-ontlastend. Kwaliteit is hierbij altijd het sleutelwoord. Ook u, de kritische doe-het-zelver, heeft zo uw wensen; u wilt een verf die makkelijk te verwerken is, die een uitstekende dekkracht heeft, zodat u de klus snel klaart én geld bespaart.

Sigma muurverven: hoogstaande oplossingen

Als het gaat om functionaliteit, esthetiek en kwaliteit, dan bent u bij Sigma van huis uit aan het goede adres. In de loop der jaren hebben we voor de meest uiteenlopende situaties hoogstaande oplossingen gevonden. Ook voor binnenmuren en plafonds hebben we een uitstekend assortiment aan gladde muurverven ontwikkeld. Verven die voldoen aan de scherpe eisen van deze tijd, die kunnen worden verwerkt met de kwast of roller. Sigma muurverven hebben standaard een goede dekking en zijn toch eenvoudig en comfortabel te verwerken. Al onze muurverven zijn toe te passen op minerale ondergronden, zoals pleisterwerk, beton en gipskartonplaten. De meeste Sigma muurverven zijn - geheel volgens de wettelijke richtlijnen - oplosmiddel- en emissievrij.

 

Sigmatex, de universele muurverf Sigmatex is een veelzijdige, universele muurverf. Sigmatex is namelijk zowel binnen als buiten toepasbaar. Een belangrijke kwaliteit van Sigmatex is zijn schrobvastheid. Vooral de Satin en de Semi-Gloss-varianten zijn zeer goed reinigbaar, wat ze aantrekkelijk maakt voor gebruik in ruimten en op oppervlakken die regelmatig dienen te worden gereinigd.
Sigmatex muurverven zijn toe te passen op minerale ondergronden, zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. Net als alle Sigma muurverven is Sigmatex gemakkelijk te verwerken. Een langdurig en mooi eindresultaat is gegarandeerd, vooral omdat geen vergeling optreedt.

 

Sigmatex Superlatex Matt Dit is een watergedragen hoogwaardige muurverf, toepasbaar zowel buiten als binnen. Daarnaast is dit product de ideale grondlaag voor Sigmulto, een decoratieve muurverf van Sigma. Sigmatex Superlatex Matt is verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren. Wit en lichte kleuren zijn oplosmiddel- en emissievrij.

Sigmatex Satin Watergedragen zijdeglanzende muurverf voor buiten en binnen, voor het schilderen van bovenvermelde ondergronden. Daarnaast is Sigmatex Satin uitermate geschikt voor het (over)schilderen van oude muurverflagen en glasweefselbehang. Verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren. Het product is geheel oplosmiddel- en emissievrij.

Sigmacryl, ook in supermat Sigmacryl muurverven zijn geschikt voor het schilderen van steenachtige ondergronden, deels ook buiten, zij het alleen op beschut werk, zoals onderzijden van balkons en galerijen. Sigmacryl-producten zijn vrijwel alle geurarm, oplosmiddel- en emissievrij. Net geschilderde ruimten kunnen direct in gebruik worden genomen. Een langdurig en mooi eindresultaat is gegarandeerd, omdat geen vergeling optreedt.

Sigmacryl Universal Een matte muurverf, met keuze uit wit en vrijwel alle kleuren.

Sigmacryl Supermatt - matter dan mat Sigmacryl Supermatt is een supermatte muur- en plafondverf met een grote dekkracht, verkrijgbaar in wit en vrijwel alle kleuren. Daarnaast wordt deze supermatte verf gebracht met een kleurenvoorstel van 108 moderne en eigentijdse kleuren. Een uitgebreide kleurkaart ligt bij uw Sigma Select Shop ter inzage. Tevens kunt u uw verfadviseur vragen om de speciale, grote (A4 formaat) kleurstalen, om zo nog gemakkelijker een juiste keuze te kunnen maken. Met deze stalen wordt namelijk een uitstekende indruk verkregen van kleuren in een supermatte muurverf kwaliteit.


Sigmakote, de hoogdekkende muurverf Opvallend aan het Sigmakote-assortiment is de hoge dekkracht van de verven.

De Sigmakote producten zijn toe te passen op minerale ondergronden, zoals pleisterwerk, beton en gipskartonplaten. Sigmakote is ook geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen. Een langdurig en mooi eindresultaat is ook bij deze Sigma kwaliteit gegarandeerd, vooral omdat geen vergeling optreedt.
Sigmakote is verkrijgbaar in twee kwaliteiten: Sigmakote en Sigmakote Espace. De Sigmakote kwaliteit is een matte watergedragen muurverf met grote dekkracht. Met de witte en lichte kleuren uit wit waarin Sigmakote leverbaar is, krijgen de muren een fris aanzien.

Voor een nóg hogere dekkracht kiest u voor Sigmakote Espace: een superdekkende, matte muurverf. Afhankelijk van de ondergrond kan met de roller al in één keer een goed dekkende en egaal opdrogende laag bereikt worden. Sigmakote Espace is verkrijgbaar in wit en lichte kleuren uit wit.

Dus: voor elke specifieke wens heeft Sigma een passend alternatief. Professionele schilders zijn het met ons eens: Sigma muurverven, sterk in elk werk.

6i © 2024 | Page loaded in 0,0402 seconds